Vinsmagning for private og vinklubber

Vi har 12 års erfaring med vinsmagninger til private, virksomheder og vinklubber. Herunder kan du se flere eksempler på, hvordan en vinsmagning kan stykkes sammen til afholdelse på arbejdspladsen, i privaten eller en venue i byen.

Alternativt, kan du booke en vinsmagning på vores vinbar i Gothersgade, hvor en vinsmagning kan bestilles for sig selv sammen med en flok venner, familien eller kolleger, men også som et indslag i forbindelse med et middagsselskab.

Du kan læse mere om vinsmagninger på vinbaren her!

 

Læs mere om vores 3 "ud-af-huset" vinsmagningskoncepter:

 

1. Vinsmagning af 5-8 vine: 249,-  pr. person

Vinsmagningskoncept 1 er for grupper fra 20 personer og opefter (eller minimumspris 4.980,-). Vi kommer ud ”on location”* og afholder en smagning med introduktion til hver vin, historier om producenterne bag dem, områderne m.m. Vintemaet udvælges i samarbejde med kunden, og antallet af vine bestemmes ud fra ønsker og det vinmæssige kvalitetsniveau. Arrangementet varer typisk 1½-2 timer. Prisen pr. person er inklusiv vin.

Det forventes, at vinsmagningen er ”hovedattraktionen” på selve dagen. Vi afholder således ikke denne form for vinsmagning i forbindelse med arrangementer som polterabender, julefrokoster, personalefester el. lign.

Kunden skal selv sørge for vandglas og vandkarafler, samt at disse står klar ved vinsmagningens start.

Il Senso medbringer vinglas og spytspande - og naturligvis de vine, der skal smages.

Betaling for vinsmagningen finder sted enten forlods eller på selve arrangementsdagen (dankort el. kontant).

Tillæg for arrangement fredag aften/lørdag: engangssats på 1.500,-

*Tillæg for arrangement uden for Storkøbenhavn: engangssats efter aftale.

 

2. Vinsmagning af 5-8 vine med let oste-/pølsebord: 349,- pr. person

Vinsmagningskoncept 2 er som beskrevet ovenfor (Vinsmagning 1), dog med et oste- og pølsebord leveret af Il Senso Vinbar. 

Arrangementets varighed er typisk 1½-2 timer.

Det forventes, at vinsmagningen er ”hovedattraktionen” til selve arrangementet, altså afholder vi ikke denne type vinsmagninger i forbindelse med arrangementer som polterabend, julefrokost, personalefest el. lign.

Kunden står selv for vandglas og vandkarafler, øvrig service til bespisningen, og at det hele er klart ved arrangementets start.

Il Senso medbringer vinglas og spytspande - og naturligvis vinene, der skal smages samt maden.

Betaling for arrangementet finder sted enten på forhånd eller på selve dagen (dankort el. kontant).

Min. 20 deltagere (eller minimumspris på 6.980,-).

Tillæg for arrangement fredag aften/lørdag: engangssats på 1.500,-

*Tillæg for arrangement uden for Storkøbenhavn: engangssats efter aftale.

 

3. Den skræddersyede vinsmagning

Ved vinsmagningskoncept 3 er det kun fantasien, som sætter grænserne. Vi kan sammensætte et program og et arrangement ud fra kundens ønsker til location, form og vintema. Minimumssatsen er dog altid 4.980,- + evt. tillæg på 1.500,- for vinsmagning fredag aften/lørdag samt ekstra tillæg hvis uden for Storkøbenhavn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.