Udsolgt

Distinto's Gin & Tonic-kasse

Super eksklusiv GT-kassee
Pris
809,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.200 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Gin er ikke bare gin, og tonic er ikke bare tonic. Derfor har vi lavet en luksus G&T-kasse til den kræsne connoisseur, der gerne vil give nytårsaften et nøk ekstra...

Udover de herlige drikkevarer giver vi dig to cocktailglas med GRATIS!

Kassen indeholder

1 flaske La Valdôtaine 'Acqueverdi' Gin (1 liter)
I den alpine bjerglandsby Saint-Marcel markerer et hundrede år gammelt kastanjetræ begyndelsen på en sti, der fører opad gennem fortryllende alpine græsgange. På toppen af dalen strømmer en ekstraordinær kilde kaldet Acqueverdi (det grønne vand). Det unikke mineralindhold i vandet omdanner de klipper, vandet overstrømmer, til blændende grønne smaragder. Ved kildens bred vokser særlige planter og urter, fx ensian, katost og bjergrose. Det er dette vand og disse bjergurter, der gør gin'en så unik.

8 flasker Artisan tonic vand - 4 forskellige slags
Artisan Tonic er skabt af tre grundlæggere; Steve Cooper, Alan Walsh og Mikey Enright - henholdsvis drikkevare-entrepenør, kunstner og prisvindende barejer i Sydney (for nylig blev den kåret til verdens bedste ginbar). De havde alle en ting til fælles; et ønske at gøre tingene anderledes. Dette førte til den sloganet “Why blend in when you can stand out…”

2 Nachtmann cocktail-glas
Så godt et indhold kræver selvfølgelig en flot ramme. Derfor giver vi dig to elegante cocktail-glas med gratis!

OBS: Kassen afhentes på vores lager i Herlev eller i vores Tasting Room på Østerbro eller leveres (dog kun inden for postnummer 1000-4000.)