The Supernatural

The Supernatural

Ambitiøse naturvine fra New Zealand

Supernatural Wine Co. er et certificeret økologisk vinhus, der udelukkende anvender naturlig vinifikation og producerer hvide og orange vine med lavt sulfit-indhold.

Druerne kommer kun fra egne marker på nordvendte skråninger i Hawke's Bay på Nordøen, nærmere bestemt distriktet Tuki Tuki Hills. Filosofien bag vinhuset er at frembringe terroir-drevne naturvine gennem helt traditionelle, old school, processer.

Jordbunden i området er kendetegnet ved en komposition af kalk, mergel og ler, med vulkansk præg: fx. fossile sandsten og kulholdige muddersten. Stokkene er ca. 10-12 år gamle.

Dyrkningsområdet har ry for at minde om New Zealands måske mest kendte mark, Te Mata, og alene det aspekt, at markerne er beliggende på skråninger med op til 30 graders hældning, giver vinene fra Supernatural Wine Co. en helt særlig og unik karakter set i en New Zealandsk kontekst. Langt de fleste New Zealandske vine (ca. 92%) kommer nemlig fra marker  i fladland.

Vinhuset producerer i alt tre vine: The Supernatural (100% Sauvignon Blanc), Green Glow (skindfermenteret 100% Sauvignon Blanc) samt Spook Light (skindfermenteret Pinot Gris).

Det er vine, der udover af være rene, flotte, velkomponerede naturvine, byder på masser af personlighed og identitet. Produktionen er lille, så er man interesseret i vinene, er det en god idé at være hurtigt ude.

 

Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side