Klubben for den seriøse vinelsker

KLUB50 er en ekslusiv klub for 50 af vores mest kvalitetsbevidste og committede kunder.

Et medlemsskab af denne eksklusive klub (med max. 50 medlemmer) er ganske gratis, men til gengæld forpligtende.

Man kan kun blive optaget på KLUB50-listen ved at ansøge om det.Vi kan optage såvel privatpersoner som firmaer i KLUB50.

Som medlem af KLUB50, vil man som de første blive inviteret til primeur-smagninger, modtage primeur-tilbud, få invitationer til sær-events og tilbud om rejser.

At stå på listen giver desuden mulighed for at være med i samkøb af specialvine, før de er kommet til Danmark, være med på opkøb af restpartier af luksusvine og meget mere. Tilbud som kun vil være forbeholdt denne eksklusive skare af medlemmer. 

Det er i princippet gratis at være med på listen. MEN, som modydelse for at stå på listen, skal man være "en del af af det der holder klubben i live"; dvs. man skal fra tid til anden benytte sig af nogle af tilbudene, der kommer (ca. 12  om året). Man er ikke forpligtet til at købe hver gang, det er helt frivilligt, men man skal bidrage med køb for min. 12.500 kr. om året. Gør man ikke det, er der blot den konsekvens, at man vil blive fjernet fra listen og ikke kommer på igen. Dette kan måske virke lidt hårdt, men der er kun plads til 50 medlemmer - og skal vi skabe de rigtige rammer for interessante muligheder i investeringsværdige og unikke vine, er dette vilkårene.

Der kan ansøges om optagelse på listen ved at sende en mail på kundeservice@distinto.dk.

 

Velkommen i KLUB50!