Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

På lager
Giulia Negri

Langhe Pinot Nero "La Tartufaia"

2018

Giulia Negris elegante fortolkning af Pinot Nero (Noir). Giulia har tidligere arbejdet i Bourgogne, så det er vel blot naturligt, at hun nu prøver krafter med druen, der er så svær at arbejde med! Og hun gør det med stor succes!

Pris
399,00  DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.200 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Giulia Negris elegante fortolkning af Pinot Nero (Noir). Giulia Negri er kraftigt inspireret af Bourgogne, og har tidligere arbejdet i området, så det er vel blot naturligt, at hun nu prøver krafter med druen, der er så svær at arbejde med! Men det lykkes flot for Giulia. 

I glasset byder vinen på en duft med noter af jordbær, let urtethed, der suppleres af skovbund. Syren er skarp, tanninerne polerede og fine, og kroppen blød. Det er et balanceret og harmonisk glas vin. 

Barologirl Giulia Negri fremstiller generelt meget burgundiske vine, dog altid efter oldschool principper. Hendes Pinot Nero-druer kommer fra stokke som er podet med klonerne 777 og 837 (begge fra Bourggone) samt  klon 131 (Trentino). Gæringen finder sted spontant, dvs. uden tilsætning af kulturgær, i store 60 hektoliters fade. Vinen hviler herefter i 14 måneder på en kombination af 228 liters Bourgogne-fade og 350 liters tonneaux af fransk eg med let toasting. Produktionen er økologisk funderet, og vinene vil være certificerede fra årgang 2017.

Vi anbefaler at skænke vinen i store åbne glas ved ca. 15 -16°C.

Detaljer
LandItalien
OmrådePiemonte
ProducentGiulia Negri
Årgang2018
DruesortPinot Noir
Flaskestørrelse75 cl.
Alkohol13%
Lagring14 måneder på 228 og 350 liters franske fade
ØkologiskJa