Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

Bio- og naturvin

Bio- og naturvin

Fantastisk smag uden manipulation

Vi nærer et brændende ønske om at kunne nyde vine, og ikke mindst store smagsoplevelser, gennem et langt og sundt liv. Derfor er det vigtigt for os, at den vin vi indtager er et naturligt og lødigt produkt egnet som fødevare. Det burde lyde som en selvfølge, men er det desværre ikke.

I EU må der tilsættes en lang række stoffer til vinen, og bortset fra sulfitter og allergener skal disse ikke oplyses til forbrugeren. Vin skal i vores optik ikke være en manipuleret og syntetisk drik, designet til at smage på en bestemt måde...

Vi går derfor aktivt imod den industrialiserede tilgang, og satser på ærlige vine med sjæl, identitet og naturligvis fantastisk smag.

Vi har fokus på økologiske, biodynamiske og naturlige vine i vores brede sortiment, og har derfor samlet alle vine med en organisk profil i kategorien Øko, Bio og Natur. Nogle fremstilles med certificering, og andre uden. Certificeringen er for os ikke det afgørende, men det er, hvordan vinen rent faktuelt fremstilles.

Har du spørgsmål til de organiske fremstillingsmetoder, eller søger du noget bestemt i denne kategori, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-4 af 176

Side
pr. side