Udsolgt

Camerano Barolo Temakasse (1998-2015)

.
Pris
Tilbudspris 3.200,00 DKK Normalpris 4.049,00 DKK
  • Fri fragt

    Ved køb over 1.200 DKK

  • Hurtig levering

    1 - 3 hverdage

  • Spar 10%

    Ved køb af min. 12 flasker

Limited Camerano Barolo Vertikal Temakasse

Vi har længe gået med tanken om at lave en Camerano Barolo vertikal temakasse med de store årgange. Og nu har vi fået mulighed for at købe et ekstra parti back vintage fra producenten, hvilket gør det muligt. Vi har dog kun 30 kasser til salg.

Camerano er en af de mest populære producenter i vores sortiment. Både hos private og hos vores restaurantkunder. Dels fordi man får utrolig høj kvalitet for pengene, og dels fordi det er vine, der lagrer ekstremt godt. Så det er ikke uden grund at Cameranos ældre årgange kan findes på Michelin-restauranter som fx. Geranium, Søllerød Kro og Kong Hans.

Her er altså en helt unik mulighed for at få fingrene i en vertikal-kasse med 6 vine fra en super traditionalistisk producent. Så traditionalistisk, at Camerano endnu ikke har frigivet sin 2016 Barolo. 

Husets Barolo’er kommer fra to cru’er: Terlo, der er let genkendelig med sin old school guldetikette, samt Cannubi San Lorenzo, som Camerano sammen med Giuseppe Rinaldi (kultvinen Cannubi San Lorenzo - Ravera) har været med til at give stjernestatus.

Læs mere om Camerano HER

Denne unikke temakasse indeholder følgende seks vine:

Camerano Barolo 'Cannubi San Lorenzo' 2015
Camerano Barolo 'Terlo' 2013
Camerano Barolo Cannubi 'San Lorenzo' 2010
Camerano Barolo 'Terlo' 2008
Camerano Barolo 2004
Camerano Barolo 1998